Cadeau voor moederdag

Moederdag 2021 Hoezzi

CADEAU VOOR MOEDERDAG

 

Gift tube set hoezzi.com

Gift tube set

Moederdag hoezzi.com
Geurkaars

Moederdag hoezzi.com
Fotolijst kristal

Windvanger

Snijplank hoezzi

Glazen snijplank

Sieradenkistje hoezzi

Sieradenkistje

Droppot hoezzi
Droppot, suikerpot, koffiepot

Je kan bij ons de meest originele en persoonlijke cadeaus maken voor elke vrouw. Wees creatief en maak zelf een persoonlijk en leuk cadeau voor  vrouw, moeder, dochter, oma, vriendin, juffrouw of werkneemster.

Voor ieder thema kan je bij ons een origineel cadeau vinden voor elke vrouw. Je kan daar een persoonlijke boodschap op zetten. Hierdoor wordt het zeer persoonlijk cadeau en dit valt bij elke vrouw in de smaak!

Door een cadeau aan uw geliefde vrouw te geven met een persoonlijke boodschap maak je extra indruk. Maak het cadeau persoonlijk en onvergetelijk. Wees origineel en je maakt zeker indruk op elke vrouw!

CADEAU VOOR JE VROUW / CADEAU JE VRIENDIN / JE MOEDER / JE OMA

Wij hebben de meest uiteenlopende leuke en originele cadeaus voor  vrouw, vriendin, moeder en oma. Op elk cadeau hebben wij een leuk ontwerp/design gemaakt om je te inspireren.

Je kan bij jou unieke cadeau gebruik maken van onze designs. Deze zijn te bestellen zoals in het voorbeeld zodat je zelf niet hoeft te ontwerpen. Wil je wel graag een persoonlijke boodschap op jou cadeau dan kan dat natuurlijk ook. Je kan dan tijdens het ontwerpen gebruik maken van onze designs en hier zelf een tekst, naam of foto toevoegen. Deze designs zijn terug te vinden tijdens het ontwerpen onder het knopje designs.

glazen klok met foto

Geef een klok met foto cadeau

Deze mooie klok is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

De klok is gemaakt van glas en wordt in fotokwaliteit bedrukt.

De tekst, liefde is… de tijd voor elkaar nemen past goed bij de klok maar hier kunt u natuurlijk kiezen voor een eigen tekst.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar ons gehele assortiment klokken. Als u op de rode knop drukt kunt u dit product direct bestellen met het getoonde ontwerp!

Geef een knuffelbeer met foto cadeau

Op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor vrouw of vriendin? Deze leuke knuffelbeer is een ideaal geschenk om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Je kan bijvoorbeeld een leuke foto van een bijzonder moment op de knuffel laten drukken of een tekst toevoegen. Zo wordt deze knuffel een zeer persoonlijk cadeau.

Buiten deze knuffel beer hebben we nog diverse andere knuffels in verschillende maten en prijzen. Deze knuffelbeer kan je direct ontwerpen door op de blauwe knop te drukken. Wil je liever het gehele assortiment knuffels bekijken dan druk je op de groene knop.

Veel plezier met ontwerpen en als je vragen hebt of graag ondersteuning heeft dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice! klantenservice@hoezzi.nl of 06 – 15364656

Geef deze slippers met foto cadeau

Als je van leuke persoonlijke cadeau’s houdt dan ben je bij Hoezzi aan het juiste adres. Wij hebben de meest uiteenlopende geschenken. Zoals bijvoorbeeld deze mooie slippers. Je kan zelf een leuke foto toevoegen en bijvoorbeeld een leuke tekst om het extra persoonlijk te maken.

Deze slippers zijn gemaakt van een flexibel kunststof waardoor ze een goede demping hebben tijdens het lopen. Het bedrukte gedeelte is van een speciale stof waar de bedrukking in fotokwaliteit op komt. De bedrukking kan er niet afslijten. Deze mooie klok in de vorm van een hart is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

Geef een theedoos met foto cadeau

Op zoek naar een perfect cadeau voor  vrouw of vriendin? Hoezzi heeft een zeer ruim aanbod cadeaus waar je zelf een persoonlijke boodschap of foto op kunt toevoegen. De theedoos is een uitermate geschikt cadeau voor jou geliefde. Op de bovenzijde van de theedoos is ruimte voor een persoonlijke foto of tekst.

De bedrukking wordt met een speciale techniek in hoogwaardig gecoat aluminium verdampt. Hierdoor is de bedrukking krasvast en in fotokwaliteit. In de theedoos zitten meerdere vakjes voor diverse theesoorten.

Druk op de groene knop en start met ontwerpen!

Geef een sleutelkast met foto cadeau

Ben je op zoek naar een uniek en leuk cadeau voor vrouw of vriendin? Dan is dit sleutelkastje het ideale cadeau. Door er zelf een leuke tekst met foto op te plaatsen maakt je het zeer persoonlijk. Wij hebben, zoals in de afbeelding te zien is gekozen voor een passende tekst. Hier maak je iedere vrouw blij mee.

Het sleutelkastje is gemaakt van hout en de bedrukking komt op een aluminium plaat. De bedrukking is in fotokwaliteit en tevens krasvast.

Door op de blauwe knop te drukken ga je direct naar de pagina van het sleutelkastje. Hier kan je meer informatie vinden zoals bijvoorbeeld het formaat. Ook kan je hier verder gaan naar het ontwerpen en bestellen van deze sleutelkast. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten ben je klaar.

Heb je vragen of hulp nodig dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Ketting met hartvormige hanger

Deze ketting met hartvormige hanger is een leuk cadeau om aan je vrouw of geliefde te geven.

Door er zelf een foto of naam op te zetten geef je deze ketting een zeer persoonlijk tintje.

De ketting en hanger zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en de bedrukking is in fotokwaliteit. De bedrukking is tevens krasvast.

Wil je zelf deze ketting met hartvorm maken dan kan je op de blauwe knop drukken. Je komt dan op de pagina waar meer informatie te vinden is over deze ketting. Tevens kan je hier starten met het ontwerpen van de ketting. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele ogenblikken kan je de bestelling afronden.

Heb je vragen of hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice!

mok hart vrouw hoezzi

Geef een keramische mok cadeau

Deze keramische mok heeft een greep in de vorm van een hart. Hierdoor is het een perfect cadeau om je vrouw mee te verrassen. Door er een eigen tekst of een leuke foto op te laten bedrukken al helemaal!

Wij hebben een zeer ruim aanbod keramische mokken. Hoezzi heeft ook een magische mok. Deze mok is zwart van kleur en op het moment dat er hete koffie of thee in wordt geschonken verschijnt het door jou gemaakte ontwerp.

Door op de groene knop te drukken kan je alle keramische mokken bekijken.

Als je op de blauwe knop drukt kom je direct op de pagina van deze keramische mok hart. Hier kan je meer informatie vinden en het ontwerpen hiervan starten.

Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele ogenblikken heb je een bestelling geplaatst.

Heb je vragen of hulp nodig dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Geef een knuffel sleutelhanger met naam cadeau

Op zoek naar een leuk en schattig cadeautje voor je vrouw of vriendin? Deze sleutelhanger knuffelbeer is een leuke betaalbare optie. Op het shirtje kan je zelf een ontwerp laten plaatsen. Omdat de knuffel niet heel erg groot is adviseren wij het bij een korte tekst of naam te houden.

Zet er bijvoorbeeld een trouwdatum met beide namen op of de dag wanneer jullie samen kwamen.

Wij hebben nog veel meer soorten knuffelsleutelhangers en normale sleutelhangers. Deze zijn allemaal zelf te personaliseren.

Door op de groene knop te drukken kom je direct in het overzicht waar je alle sleutelhangers kan zien.

Druk je op de blauwe knop dan kom je direct op de pagina van deze knuffelbeer sleutelhanger. Hier is tevens meer informatie te vinden en kan je het ontwerpen starten. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen 2 minuten is je bestelling klaar om door ons te worden verwerkt.

Heb je vragen of hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geef een muismat met foto cadeau

Wil je jou geliefde verrassen met een leuk en origineel cadeau? Door deze muismat bij Hoezzi zelf te personaliseren met een leuke foto en bijpassende tekst wordt het een ideaal cadeau. Elke keer als je vriendin of vrouw achter de computer zit ziet zij het speciaal voor haar gemaakte ontwerp. Daarom is een leuke tekst met bijpassend design extra leuk. Jou geliefde wordt iedere keer blij als ze de muismat weer ziet. Een cadeau hoeft niet duur te zijn. Het gaat om de boodschap en de gedachte die erachter zitten.

Deze muismat is gemaakt van een flexibel kunststof materiaal. De onderzijde is zo afgewerkt dat de muismat goed op zijn plaats blijft liggen. Aan de bovenzijde komt de bedrukking in fotokwaliteit.

Door op de blauwe knop te drukken ga je naar de pagina waar je meer informatie kan vinden over deze muismat. Hier kan je ook direct starten met het ontwerpen van deze muismat. Het ontwerpen gaat heel eenvoudig en binnen enkele minuten is jou bestelling gereed om door ons te worden verwerkt.

Als je vragen of hulp nodig hebt dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Deze mooie klok in de vorm van een hart is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

De klok is gemaakt van aluminium en wordt in fotokwaliteit bedrukt.

Je kan gebruik maken van het design dat als voorbeeld is gebruikt of een van de vele andere designs. De tekst, liefde is… de tijd voor elkaar nemen past goed bij de klok maar ook hier kan je natuurlijk kiezen voor een eigen tekst.

Door op de groene knop te drukken ga je naar ons gehele assortiment klokken. Als je op de rode knop drukt kan je dit product direct bestellen met het getoonde ontwerp!

Geef een pillendoos met foto cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau waar jou geliefde wat aan heeft? Dan is deze pillendoos met foto een idee. Je kan deze pillendoos door Hoezzi laten bedrukken met een eigen ontwerp. Maak bijvoorbeeld gebruik van een eigen foto en plaats er een tekst bij om het persoonlijk te maken. Juist doordat je het persoonlijk maakt wordt het een ideaal cadeau.

Deze pillendoos is van hoogwaardig staal en heeft meerdere vakjes. De pillendoos is te openen door op een knopje te drukken.

Door op de blauwe knop te drukken ga je naar de pagina waar meer informatie te vinden is over deze pillendoos. Hier kan je ook starten met het ontwerpen. Door onze designmodule heb je binnen enkele stappen de bestelling gereed om door ons te worden verwerkt.

Geef onderzetters met foto en tekst cadeau

Wil je jou geliefde een cadeau geven waar ze ook nog wat aan heeft? Geef dan deze onderzetters met foto en bijpassende tekst cadeau. Door zelf eenvoudig en snel foto’s via uw pc, laptop of telefoon te uploaden en daarbij een passende tekst te plaatsen maak je zelf een cadeau met een boodschap. De getoonde onderzetters zijn van hardboard met een glanscoating. Hierdoor is de bedrukking krasvast.

De onderzetters worden per 4 stuks geleverd. Je kan dan ook vier aparte ontwerpen maken. Wij hebben een aantal soorten onderzetters die allemaal zelf te ontwerpen zijn.

Door op de groene knop te drukken ga je naar het overzicht van alle beschikbare onderzetters.

Als je op de groene knop drukt dan ga je naar de pagina van de hardboard onderzetters. Hier kan je meer informatie vinden en tevens starten met het ontwerpen.

Als je vragen hebt of als je hulp nodig hebt dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een puzzel met foto en tekst cadeau

Op zoek naar een leuke en echte verrassing. Deze puzzel met een eigen ontwerp is dan een aanrader. Je kan zelf een leuke foto of ander bestand uploaden en er een passende tekst bij plaatsen. Geef de puzzel cadeau met de puzzelstukjes door elkaar. Doordat je er een liefdevolle tekst op hebt gezet die je vrouw of vriendin te zien krijgt als ze de puzzel heeft opgelost is het een dubbele verrassing.

De getoonde puzzel hartvorm is van karton met een glanslaag waar de bedrukking op komt. Wij hebben diverse andere puzzels die je kan bekijken als je op de groene knop drukt.

Door op de blauwe knop te drukken ga je direct naar de pagina van deze hartvormige puzzel. Hier kan je meer informatie vinden en tevens starten met het ontwerpen. Binnen enkele ogenblikken heb je een ontwerp gemaakt en de bestelling afgerond.

Bij vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Geef een dienblad met foto cadeau

Maak nu zelf een uniek dienblad met eigen foto’s en een bijpassende tekst.

Druk op de groene knop en bekijk alle dienbladen.

Druk op de blauwe knop en bekijk het getoonde dienblad. Tevens kan je hier starten met het ontwerpen.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een glazen snijplank met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp voor deze glazen snijplank met eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een cadeau met een functie en een liefdevolle boodschap.

Druk op de groene knop en bekijk alle glazen snijplanken.

Druk op de blauwe knop en bekijk het ronde dienblad met een doorsnede van 30cm. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

bidon ontwerpen

Geef een aluminium bidon met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp voor deze aluminium bidon met eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een cadeau met een boodschap!

Druk op de groene knop en bekijk alle bidons.

Druk op de blauwe knop en bekijk de getoonde bidon. Tevens kan je hier starten met het ontwerpen.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een sleutelhanger met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een sleutelhanger met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een cadeau dat ze altijd bij haar draagt.

Druk op de groene knop en bekijk alle sleutelhangers.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde sleutelhanger hartvorm. Hier vind je meer informatie en kan je tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heb je het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een telefoonhoesje met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef je vrouw deze universele telefoonhoes (m) met foto en bijpassende tekst of naam cadeau.

Druk op de groene knop en bekijk alle telefoonhoesjes.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde telefoonhoes. Hier vind je meer informatie en kan je tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heb je het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een tabletsleeve met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef jou vrouw een tabletsleeve 10.1 inch universeel met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle tablethoezen.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde tabletsleeve. Hier vind je meer informatie en kan je tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heb je het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice!

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi