Cadeau voor haar

CADEAU VOOR HAAR

Vrouwen houden ervan om verwend te worden met een leuk en origineel cadeau. Bij Hoezzi.nl kunt u de leukste en meest originele cadeaus vinden voor elke vrouw. Wij hebben een zeer ruime keuze aan originele en romantische cadeaus.

U kunt bij ons de meest originele en persoonlijke cadeaus maken voor elke vrouw. Wees creatief en maak zelf een persoonlijk en leuk cadeau voor uw vrouw, moeder, dochter, oma, vriendin, juffrouw of werkneemster.

Voor ieder thema kunt u bij ons een origineel cadeau vinden voor elke vrouw. U kunt daar een persoonlijke boodschap op zetten. Hierdoor wordt het zeer persoonlijk cadeau en dit valt bij elke vrouw in de smaak!

Door een cadeau aan uw geliefde vrouw te geven met een persoonlijke boodschap maakt u extra indruk. Maak het cadeau persoonlijk en onvergetelijk. Wees origineel en u maakt zeker indruk op elke vrouw!

CADEAU VOOR UW VROUW / CADEAU VRIENDIN

Wij hebben de meest uiteenlopende leuke en originele cadeaus voor uw vrouw en echtgenote. Op elk cadeau hebben wij een leuk ontwerp/design gemaakt om u te inspireren.

U kunt bij uw unieke cadeau gebruik maken van onze designs. Deze zijn te bestellen zoals in het voorbeeld zodat u zelf niet hoeft te ontwerpen. Wilt u wel graag een persoonlijke boodschap op uw cadeau dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan tijdens het ontwerpen gebruik maken van onze designs en hier zelf een tekst, naam of foto toevoegen. Deze designs zijn terug te vinden tijdens het ontwerpen onder het knopje designs.

Geef een klok met foto cadeau

Deze mooie klok in de vorm van een hart is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

De klok is gemaakt van aluminium en wordt in fotokwaliteit bedrukt.

De tekst, liefde is… de tijd voor elkaar nemen past goed bij de klok maar hier kunt u natuurlijk kiezen voor een eigen tekst.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar ons gehele assortiment klokken. Als u op de rode knop drukt kunt u dit product direct bestellen met het getoonde ontwerp!

 

Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Geef een knuffelbeer met foto cadeau

Op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor uw vrouw of vriendin? Deze leuke knuffelbeer is een ideaal geschenk om te laten zien hoeveel je van haar houdt. U kunt bijvoorbeeld een leuke foto van een bijzonder moment op de knuffel laten drukken of een tekst toevoegen. Zo wordt deze knuffel een zeer persoonlijk cadeau.

Buiten deze knuffel beer hebben we nog diverse andere knuffels in verschillende maten en prijzen. Deze knuffelbeer kunt u direct ontwerpen door op de blauwe knop te drukken. Wilt u liever het gehele assortiment knuffels bekijken dan drukt u op de groene knop.

Veel plezier met ontwerpen en als u vragen heeft of graag ondersteuning heeft dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! klantenservice@hoezzi.com of 06 – 15364656

Voor 15:00 uur besteld, gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden.

Geef deze slippers met foto cadeau

Als u van leuke persoonlijke cadeau’s houdt dan bent u bij Hoezzi.nl aan het juiste adres. Wij hebben de meest uiteenlopende geschenken. Zoals bijvoorbeeld deze mooie slippers. U kunt zelf een leuke foto toevoegen en bijvoorbeeld een leuke tekst om het extra persoonlijk te maken.

Deze slippers zijn gemaakt van een flexibel kunststof waardoor ze een goede demping hebben tijdens het lopen. Het bedrukte gedeelte is van een speciale stof waar de bedrukking in fotokwaliteit op komt. De bedrukking kan er niet afslijten. Deze mooie klok in de vorm van een hart is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

 

 

Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Geef een theedoos met foto cadeau

Op zoek naar een perfect cadeau voor uw vrouw of vriendin? Hoezzi.nl heeft een zeer ruim aanbod cadeaus waar u zelf een persoonlijke boodschap of foto op kunt toevoegen. De theedoos is een uitermate geschikt cadeau voor uw geliefde. Op de bovenzijde van de theedoos is ruimte voor een persoonlijke foto of tekst.

De bedrukking wordt met een speciale techniek in hoogwaardig gecoat aluminium verdampt. Hierdoor is de bedrukking krasvast en in fotokwaliteit. In de theedoos zitten meerdere vakjes voor diverse theesoorten.

Druk op de groene knop en start met ontwerpen!

Geef een kookschort met foto cadeau

Dit blauwe kookschort is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

Maak een geheel eigen ontwerp door gebruik te maken van eigen foto’s en bijvoorbeeld een passende tekst. Liefde gaat uiteindelijk toch door de maag waardoor dit kookschort een leuk geschenk is.

Het schort is verkrijgbaar in het wit en zoals in de afbeelding. Door op de groene knop te drukken gaat u naar het overzicht waarin beide kookschorten te zien zijn.

Als u het blauwe kookschort cadeau wilt geven dan drukt u op de blauwe knop.

Veel plezier met ontwerpen en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een make-up tasspiegel met foto cadeau

Bij Hoezzi.nl hebben we een ruim aanbod aan leuke cadeaus. Deze make-up tasspiegel is geheel zelf te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld zelf een foto of tekst toevoegen. Hierdoor wordt het een speciaal cadeau waar u uw geliefde zeker blij maakt. Iedere keer als uw vriendin of vrouw deze tasspiegel uit haar tas pakt ziet ze het ontwerp dat u speciaal voor haar hebt gemaakt.

De make-up tasspiegel is van hoogwaardig staal en aan de binnenzijde zit de spiegel. De bedrukking is in fotokwaliteit en tevens krasvast.

Door op de blauwe knop te drukken kunt u direct starten met het ontwerpen van de tasspiegel.

Indien u voor 15:00 uur besteld wordt de tasspiegel dezelfde dag nog verzonden.

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een spaarpot met foto cadeau

Zoekt u een leuk en uniek cadeau om uw vrouw of vriendin mee te verrassen dan bent u bij Hoezzi.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment cadeauartikelen. Deze zijn allemaal zelf door u te personaliseren. Gebruik bijvoorbeeld een eigen foto of tekst om deze keramische spaarpot geheel naar eigen idee te personaliseren.

Deze keramische spaarpot is voorzien van een gleuf aan de bovenzijde waar het geld in moet. Aan de onderzijde zit een opening die af te sluiten is met een kunststof dop.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u naar de pagina waar meer informatie is te vinden over deze spaarpot. Ook kunt u op deze pagina kiezen om direct te starten met het ontwerpen van deze spaarpot. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele ogenblikken bent u klaar.

Indien u voor 15:00 uur besteld verzenden wij het dezelfde dag nog!

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een sleutelkast met foto cadeau

Bent u op zoek naar een uniek en leuk cadeau voor uw vrouw of vriendin? Dan is dit sleutelkastje het ideale is cadeau. Door er zelf een leuke tekst met foto op te plaatsen maakt u het zeer persoonlijk. Wij hebben, zoals in de afbeelding te zien is gekozen voor een passende tekst. Hier maakt u iedere vrouw blij mee.

Het sleutelkastje is gemaakt van hout en de bedrukking komt op een aluminium plaat. De bedrukking is in fotokwaliteit en tevens krasvast.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u direct naar de pagina van het sleutelkastje. Hier kunt u meer informatie vinden zoals bijvoorbeeld het formaat. Ook kunt u hier verder gaan naar het ontwerpen en bestellen van deze sleutelkast. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten bent u klaar. Indien u voor 15:oo uur besteld wordt deze sleutelkast nog dezelfde dag verzonden.

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Ketting met hartvormige hanger

Deze ketting met hartvormige hanger is een leuk cadeau om aan uw vrouw of geliefde te geven.

Door er zelf een foto of naam op te zetten geeft u deze ketting een zeer persoonlijk tintje.

De ketting en hanger zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en de bedrukking is in fotokwaliteit. De bedrukking is tevens krasvast.

Wilt u zelf deze ketting met hartvorm maken dan kunt u op de blauwe knop drukken. U komt dan op de pagina waar meer informatie te vinden is over deze ketting. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen van de ketting. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele ogenblikken kunt u de bestelling afronden. Indien u voor 15:00 uur besteld dan verzenden wij het dezelfde dag.

Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice!

Geef een tegeltje met naam en foto cadeau

Een tegeltje is altijd leuk om te geven. Dit keramische tegeltje kunt u zelf voorzien van een leuk ontwerp. Plaats bijvoorbeeld een foto met tekst en verras uw geliefde. Wij hebben in het voorbeeld gekozen voor een leuke tekst waar u uw geliefde mee ophemelt.

De tegel in de afbeelding is 15cm x 15cm maar we hebben ook andere formaten en vormen keramische tegeltjes met foto.

Als u op de blauwe knop drukt komt u direct op de pagina van de afgebeelde keramische tegel. Hier kunt u meer informatie vinden.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar het overzicht van al onze keramische tegels.

Alle bestellingen die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag verzonden.

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een boekenlegger met naam cadeau

Houdt uw vrouw of geliefde van lezen? Dan is deze boekenlegger een leuk cadeau. De boekenlegger is aan de bovenzijde geheel te bedrukken met uw ontwerp. Gebruik bijvoorbeeld een foto of ander bestand en zet er een tekst op. Elke keer als uw vrouw of vriendin heeft gelezen en de boekenlegger gebruikt ziet ze opnieuw uw ontwerp. De leukste cadeautjes zijn vaak toch de kleine dingen. Door er een persoonlijke boodschap op te zetten des temeer.

De boekenlegger is van aluminium. De bedrukking wordt met een speciale techniek aangebracht en is krasvast door een hoogwaardige coating.

Door op de blauwe knop te drukken komt u op de pagina waar meer informatie te vinden is over deze boekenlegger. Hier kunt u ook het ontwerpen starten. Binnen enkele stappen heeft u het ontwerp gemaakt en tevens de bestelling geplaatst.

Alle bestellingen die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag verzonden!

Als u hulp of vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

mok hart vrouw hoezzi

Geef een keramische mok cadeau

Deze keramische mok heeft een greep in de vorm van een hart. Hierdoor is het een perfect cadeau om uw vrouw mee te verrassen. Door er een eigen tekst of een leuke foto op te laten bedrukken al helemaal!

Wij hebben een zeer ruim aanbod keramische mokken. Hoezzi.nl heeft ook een magische mok. Deze mok is zwart van kleur en op het moment dat er hete koffie of thee in wordt geschonken verschijnt het door u gemaakte ontwerp.

Door op de groene knop te drukken kunt u alle keramische mokken bekijken.

Als u op de blauwe knop drukt gaat komt u direct op de pagina van deze keramische mok hart. Hier kunt u meer informatie vinden en het ontwerpen hiervan starten.

Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele ogenblikken heeft u een bestelling geplaatst. Indien u voor 15:00 uur besteld wordt het dezelfde dag verzonden.

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Geef een knuffel sleutelhanger met naam cadeau

Op zoek naar een leuk en schattig cadeautje voor je vrouw of vriendin? Deze sleutelhanger knuffelbeer is een leuke betaalbare optie. Op het shirtje kunt u zelf een ontwerp laten plaatsen. Omdat de knuffel niet heel erg groot is adviseren wij het bij een korte tekst of naam te houden.

Zet er bijvoorbeeld een trouwdatum met beide namen op of de dag wanneer jullie samen kwamen.

Wij hebben nog veel meer soorten knuffelsleutelhangers en normale sleutelhangers. Deze zijn allemaal zelf te personaliseren.

Door op de groene knop te drukken komt u direct in het overzicht waar u alle sleutelhangers kunt zien.

Drukt u op de blauwe knop dan komt u direct op de pagina van deze knuffelbeer sleutelhanger. Hier is tevens meer informatie te vinden en kunt u het ontwerpen starten. Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen 2 minuten is uw bestelling klaar om door ons te worden verwerkt. Bestellingen die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag nog verzonden.

Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geef een kussen hartvorm met foto cadeau

Wilt u uw vrouw of vriendin verrassen met een leuk cadeau? Bij Hoezzi.nl hebben we een ruim assortiment met leuke en unieke geschenken. Deze kussen in de vorm van een hart waarvoor u zelf een leuk ontwerp kunt maken is een goed voorbeeld. Vrouwen vinden het al leuk om verwend te worden en al helemaal als het een heel persoonlijk cadeau is. Door er een leuke foto of tekst op te zetten krijgt het een persoonlijke en romantische look. Hier scoort u punten mee!

Deze kussen is gemaakt van polyester buitenzijde met een gewatteerde binnen-kussen. De buitenzijde is voorzien van een rits. Hierdoor kan de bedrukte buitenzijde gewoon in de wasmachine.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u naar de pagina waar meer informatie is te vinden over deze kussen hartvorm. Hier kunt u ook direct starten met het ontwerpen. Binnen enkele minuten heeft u de bestelling gereed en kunnen wij hem voor u verwerken. Indien wij de bestelling voor 15:00 uur binnen krijgen verzenden wij hem gegarandeerd dezelfde dag.

Heeft u vragen of hulp nodig dan horen wij graag van u.

Geef een muismat met foto cadeau

Wilt u uw geliefde verrassen met een leuk en origineel cadeau? Door deze muismat bij Hoezzi.nl zelf te personaliseren met een leuke foto en bijpassende tekst wordt het een ideaal cadeau. Elke keer als uw vriendin of vrouw achter de computer zit ziet zij het speciaal voor haar gemaakte ontwerp. Daarom is een leuke tekst met bijpassend design extra leuk. Uw geliefde wordt iedere keer blij als ze de muismat weer ziet. Een cadeau hoeft niet duur te zijn. Het gaat om de boodschap en de gedachte die erachter zitten.

Deze muismat is gemaakt van een flexibel kunststof materiaal. De onderzijde is zo afgewerkt dat de muismat goed op zijn plaats blijft liggen. Aan de bovenzijde komt de bedrukking in fotokwaliteit.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u naar de pagina waar u meer informatie kunt vinden over deze muismat. Hier kunt u ook direct starten met het ontwerpen van deze muismat. Het ontwerpen gaat heel eenvoudig en binnen enkele minuten is uw bestelling gereed om door ons te worden verwerkt. Indien u voor 15:00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Als u vragen of hulp nodig heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Deze mooie klok in de vorm van een hart is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt.

De klok is gemaakt van aluminium en wordt in fotokwaliteit bedrukt.

U kunt gebruik maken van het design dat als voorbeeld is gebruikt of een van de vele andere designs. De tekst, liefde is… de tijd voor elkaar nemen past goed bij de klok maar ook hier kunt u natuurlijk kiezen voor een eigen tekst.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar ons gehele assortiment klokken. Als u op de rode knop drukt kunt u dit product direct bestellen met het getoonde ontwerp!

Geef een pillendoos met foto cadeau

Bent u op zoek naar een cadeau waar uw geliefde wat aan heeft? Dan is deze pillendoos met foto een idee. U kunt deze pillendoos door Hoezzi.nl laten bedrukken met een eigen ontwerp. Maak bijvoorbeeld gebruik van een eigen foto en plaats er een tekst bij om het persoonlijk te maken. Juist doordat u het persoonlijk maakt wordt het een ideaal cadeau.

Deze pillendoos is van hoogwaardig staal en heeft meerdere vakjes. De pillendoos is te openen door op een knopje te drukken.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u naar de pagina waar meer informatie te vinden is over deze pillendoos. Hier kunt u ook starten met het ontwerpen. Door onze designmodule heeft u binnen enkele stappen de bestelling gereed om door ons te worden verwerkt. Als de bestelling voor 15:00 uur bij ons binnen komt wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Geef onderzetters met foto en tekst cadeau

Wilt u uw geliefde een cadeau geven waar ze ook nog wat aan heeft? Geef dan deze onderzetters met foto en bijpassende tekst cadeau. Door zelf eenvoudig en snel foto’s via uw pc, laptop of telefoon te uploaden en daarbij een passende tekst te plaatsen maakt u zelf een cadeau met een boodschap. De getoonde onderzetters zijn van hardboard met een glanscoating. Hierdoor is de bedrukking krasvast.

De onderzetters worden per 4 stuks geleverd. U kunt dan ook vier aparte ontwerpen maken. Wij hebben een aantal soorten onderzetters die allemaal zelf te ontwerpen zijn.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar het overzicht van alle beschikbare onderzetters.

Als u op de groene knop drukt dan gaat u naar de pagina van de hardboard onderzetters. Hier kunt u meer informatie terug vinden en tevens starten met het ontwerpen.

Als u vragen heeft of als u hulp nodig heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een notitieblokhouder met foto en tekst cadeau

Een notitieblokhouder met foto is misschien niet het eerste wat bij u op komt als u op zoek gaat naar een leuk cadeau. Maar als u zelf het ontwerp maakt met een bijpassende tekst is het ineens een leuk cadeau om uw vrouw of vriendin mee te verrassen. Het gaat niet altijd om de grootte van het cadeau maar om het gebaar dat erachter zit.

Het ontwerpen is zeer eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u uw bestelling afgerond. Als u voor 15:00 uur heeft besteld dan zorgen wij ervoor dat dezelfde dag uw bestelling nog wordt verzonden.

Door op de groene knop te drukken gaat u naar een overzicht van gerelateerde producten.

Als u op de blauwe knop drukt gaat u naar de pagina waar u meer informatie over deze notitieblokhouder kunt vinden en tevens kan starten met het ontwerpen.

Als u vragen of hulp nodig heeft dan kunt u terecht bij onze klantenservice!

Geef een koksmuts met foto of tekst cadeau

Is uw geliefde een keukenprinses en wilt u haar verrassen met een bijpassend cadeau? Dan is deze koksmuts met een door u gemaakt ontwerp een leuk idee. Gebruik uw fantasie en maak met behulp van eigen foto’s of andere bestanden en bijpassende tekst een ontwerp. Door de eenvoudig te bedienen ontwerpmodule kunt u in enkele ogenblikken uw bestelling afronden. Als wij uw prachtige ontwerp voor 15:00 uur binnen hebben dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

De koksmuts is in grootte aan te passen dus hij past altijd.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u direct naar de pagina waar meer informatie is te vinden over deze koksmuts. Hier kunt u ook starten met het ontwerpen van de koksmuts.

Als u vragen of hulp nodig heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een deurplaat met foto cadeau

Deze mooie deurplaat is een leuk cadeau om je vrouw, vriendin of geliefde te laten zien hoeveel je van haar houdt. Door een persoonlijke foto en/of tekst toe te voegen maak je van de deurplaat een uniek geschenk.

Als verrassing zou je de deurplaat op de slaapkamerdeur kunnen bevestigen zonder dat je geliefde hiervan op de hoogte is.

De deurplaat is gemaakt van een hoogwaardig hard kunststof materiaal en wordt in fotokwaliteit bedrukt.

Door op de groene knop te drukken kunt u direct starten met het ontwerpen. Veel plezier met het ontwerpen en maak er een uniek cadeau van!

Bestellingen voor die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag nog verzonden!

Geef een longdrink met foto cadeau

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw vrouw of vriendin? Deze glazen longdrink is dan misschien wel een leuke optie.

U kunt zelf een leuk ontwerp maken door gebruik te maken van eigen foto’s of bijvoorbeeld een tekst. Hierdoor wordt deze longdrink een leuk en persoonlijk geschenk.

Door op de groene knop te drukken gaat u direct naar de longdrink.

Veel plezier met ontwerpen en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Geef een puzzel met foto en tekst cadeau

Op zoek naar een leuk een echte verrassing. Deze puzzel met een eigen ontwerp is dan een aanrader. U kunt zelf een leuke foto of ander bestand uploaden en er een passende tekst bij plaatsen. Geef de puzzel cadeau met de puzzelstukjes door elkaar. Doordat u er een liefdevolle tekst op heeft gezet die uw vrouw of vriendin te zien krijgt als ze de puzzel heeft opgelost is het een dubbele verrassing.

De getoonde puzzel hartvorm is van karton met een glanslaag waar de bedrukking op komt. Wij hebben diverse andere puzzels die u kunt bekijken als u op de groene knop drukt.

Door op de blauwe knop te drukken gaat u direct naar de pagina van deze hartvormige puzzel. Hier kunt u meer informatie vinden en tevens starten met het ontwerpen. Binnen enkele ogenblikken heeft u een ontwerp gemaakt en de bestelling afgerond. Alle bestellingen die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag nog verzonden.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Geef een dienblad met foto cadeau

Maak nu zelf een uniek dienblad met eigen foto’s en een bijpassende tekst.

Druk op de groene knop en bekijk alle dienbladen.

Druk op de blauwe knop en bekijk het getoonde dienblad trendy m in de kleur roze. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een olielamp met foto cadeau

Maak nu zelf een unieke olielamp met eigen foto’s en een bijpassende tekst.

Druk op de blauwe knop en bekijk de getoonde olielamp. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een glazen snijplank met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp voor deze glazen snijplank met eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een cadeau met een functie en een liefdevolle boodschap.

Druk op de groene knop en bekijk alle glazen snijplanken.

Druk op de blauwe knop en bekijk het ronde dienblad met een doorsnede van 30cm. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

bidon ontwerpen

Geef een aluminium bidon met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp voor deze aluminium bidon met eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een cadeau met een boodschap!

Druk op de groene knop en bekijk alle bidons.

Druk op de blauwe knop en bekijk de getoonde bidon. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een keramische tegel hart met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp voor deze keramische tegel met eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een cadeau waar u mee thuis kan komen.

Druk op de groene knop en bekijk alle keramische tegels.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde keramische tegel hart. Tevens kunt u hier starten met het ontwerpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een T-shirt met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en verras uw vrouw met een T-shirt. Gebruik eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een leuk cadeau maakt u zelf!

Druk op de groene knop en bekijk alle t-shirts.

Druk op de blauwe knop en ga naar T- shirt m wit. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een tablethoes met foto en tekst cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor uw vrouw of vriendin? Geef dan een tablethoes met eigen ontwerp. Gebruik eigen foto’s en een bijpassende tekst. Een leuk cadeau maakt u zelf!

Druk op de groene knop en bekijk alle tablethoezen.

Druk op de blauwe knop en ga naar tablethoes m universeel. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een sleutelhanger met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een sleutelhanger met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een cadeau dat ze altijd bij haar draagt.

Druk op de groene knop en bekijk alle sleutelhangers.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde sleutelhanger hartvorm. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een paraplu met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een paraplu met foto en bijpassende tekst of naam cadeau.

Druk op de groene knop en bekijk alle paraplu’s.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde paraplu. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een magneet met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een leuke magneet met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Leuk voor op de koelkast!

Druk op de groene knop en bekijk alle magneten.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde magneet hartvormig. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een telefoonhoesje met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw deze universele telefoonhoes (m) met foto en bijpassende tekst of naam cadeau.

Druk op de groene knop en bekijk alle telefoonhoesjes.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde telefoonhoes. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een schoudertas met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een schoudertas met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle tassen.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde schoudertas. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een visitekaarthouder met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een visitekaarthouder met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle kantoorartikelen.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde visitekaarthouder met foto. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een tabletsleeve met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een tabletsleeve 10.1 inch universeel met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle tablethoezen.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde tabletsleeve. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een manicuresetje met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een manicuresetje met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de blauwe knop en ga naar het getoonde manicuresetje. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een notebook / agenda met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een notebook / agenda met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor een vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle kantoorartikelen.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde notebook/agenda. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

wijnkist enkel vrouw hoezzi

Geef een wijnkistje  met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een wijnkistje met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een perfect cadeau voor uw vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle wijnkistjes met diverse wijnen.

Druk op de blauwe knop en ga naar het getoonde wijnkistje. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Geef een broodtrommel/lunch box met foto of tekst cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een broodtrommel met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een leuk cadeau voor uw vrouw!

Druk op de groene knop en bekijk alle broodtrommels.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde broodtrommel. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

wekker-met-foto-maken

Geef een verlichte wekker met foto cadeau

Maak nu zelf een ontwerp en geef uw vrouw een wekker met foto en bijpassende tekst of naam cadeau. Een handig cadeau voor uw vrouw.

Druk op de groene knop en bekijk alle klokken.

Druk op de blauwe knop en ga naar de getoonde wekker. Hier vindt u meer informatie en kunt u tevens  starten met het ontwerpen. Het is heel eenvoudig en binnen enkele stappen heeft u het ontwerp en de bestelling afgerond. Wij verzenden dagelijks!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 24 februari verzonden worden.

                               Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi