Hoe breng je een screenprotector aan?

Stap 1: Het scherm schoonmaken

Het is heel belangrijk dat het scherm onder de screenprotector goed schoon is. Dit betekent dat je moet beginnen met het verwijderen van vingerafdrukken en andere vlekken en vuiltjes.

Je krijgt een schoonmaakdoekje met de screenprotector meegeleverd om deze eerste stap goed te voltooien zonder krassen te maken met een verkeerd doekje. Wind het doekje om een vinger en haal de vinger zacht en zonder te veel te drukken over het scherm tot alle zichtbare vuiltjes en vlekken verdwenen zijn.

Stap 2: Het stof verwijderen

Het schoonmaakdoekje zorgt ervoor dat je scherm al goed schoon is, maar als je gebruik maakt van een doekje, dan blijven er ook altijd kleine stofjes over. Soms zijn deze stofjes zo klein dat je ze niet ziet, maar ze zijn er wel! In deze stap gaan we de kleinste stofjes van het scherm verwijderen, eenvoudig door gebruik te maken van plakband.

Maak een rolletje van plakband om je wijs- en middelvinger, met de plakkant naar buiten. Zorg dat het plakband je vingertoppen bedekt en laat je vingertoppen steeds op het scherm tikken. Het plakband zorgt ervoor dat je de kleinste stofjes verwijdert. Let wel op dat je het scherm niet met je vingers aanraakt!

Stap 3: De screenprotector plakken

Pak je screenprotector erbij en verwijder langzaam en voorzichtig het eerste laagje. Begin met plakken in een hoek van je toestel, zodat je aan de hand van de randen van de screenprotector en je toestel kunt zien of deze recht zit. Let goed op dat de openingen precies over de buttons en openingen vallen.

Als de eerste hoek goed geplakt is, dan laat je de rest van de screenprotector voorzichtig over je toestel vallen zoals deze vanzelf valt, zonder aan te drukken. De screenprotector valt dan goed over het scherm.

Stap 4: Het verwijderen van belletjes

Wacht nog even met het verwijderen van laagje twee van de screenprotector, zodat je nog de mogelijkheid hebt om de luchtbelletjes te verwijderen zonder de screenprotector te beschadigen. Luchtbelletjes duw je met een kaartje of met een doekje naar de randen van je toestel, zodat deze er vanzelf uit geperst worden.

Begin met de grote luchtbellen die eventueel ontstaan zijn en doe de kleine luchtbelletjes als laatste. Heb geduld, want door veel over het scherm wrijven verdwijnen de meeste belletjes vanzelf. Het kan zijn dat een heel klein belletje te eigenwijs is om te verdwijnen. Druk deze dan goed aan en in de meeste gevallen verdwijnt deze alsnog vanzelf binnen twee dagen.

Stap 5: Laagje 2 verwijderen

Je kunt nu voorzichtig de tweede laag van de screen protector verwijderen. Trek deze er niet in een ruk vanaf, want dat loop je het risico dat je de hele screenprotector weer van je toestel trekt. Langzaam en met geduld, zodat het laagje er rustig vanaf gaat. Nu is je toestel weer klaar voor gebruik met je nieuwe screenprotector!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.


Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi