Valentijnsdag

14 Februari is het alweer Valentijnsdag. De dag dat u uw geliefde eens flink in het zonnetje kan zetten om te zeggen hoeveel u van hem of haar houdt. Er is natuurlijk niets leukers om dit te doen met een persoonlijk cadeautje. Maar waar vindt u nu het perfecte cadeau?
Hier op Hoezzi hebben wij het ultieme persoonlijke Valentijn cadeau. Hier kunt u namelijk zelf uw cadeautje personaliseren door middel van het zelf ontwerpen van het cadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok maken met een lieve vakantie foto van u beide. Of kunt u een lief knuffeltje voor uw geliefde ontwerpen met een liefdesfoto. Het ontwerpen gaat zeer gemakkelijk met de online designer. Zo kan je makkelijk via je smartphone, computer of tablet je eigen foto uploaden en deze bewerken naar wens. Het ontwerp hoeft natuurlijk niet enkel te bestaan uit een foto maar kan worden bewerkt middels van het toevoegen van plaatjes, teksten, etc.
Wij bieden een divers assortiment aan producten die u kunt personaliseren. Waaronder: telefoonhoesjes, knuffels, mokken, sleutelhangers en veel meer. Kijk gerust verder op deze pagina naar de talloze andere producten die Hoezzi te bieden heeft voor Valentijnsdag. Heeft u nog vragen of opmerking? U kunt ons altijd mailen.

Mokken en sleutelhangers

valentijn mok met fotovalentijn sleutelhanger met foto

Mok ontwerpen                                         Sleutelhanger hart ontwerpen

sleutelhanger rond hoezzi

Sleutelhanger rond ontwerpen

Puzzel

Puzzel-hart-hoezzi

Hartjes puzzel ontwerpen

Knuffels

Bent u op zoek naar een lief Valentijn cadeau voor uw vriend of vriendin? U kunt nu hier op Hoezzi uw eigen knuffeltje ontwerpen. Wij hebben veel knuffeldieren waaronder een tijger en een leeuwtje. Het shirtje van de knuffel kunt u zelf ontwerpen met een persoonlijke foto of afbeelding. Het ontwerpen gaat makkelijk en snel met behulp van onze handige ontwerpmodule. Wij drukken uw ontwerp in professionele kwaliteit op de knuffel, hierdoor blijft deze er voor een lange tijd mooi op zitten. U kunt direct beginnen met het ontwerpen van dit leuke cadeautje door hieronder op de groene knop te drukken. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Een knuffel met tekst of foto’s als valentijnscadeau

knuffel aap bedrukkentijger knuffel bedrukken

knuffel giraf bedrukkenknuffel koe bedrukken

Knuffel sleutelhanger ontwerpen

Wijnkistje

Valentijnsdag is natuurlijk een goede reden om lekker te proosten met een wijntje. Wat is nu leuker om dit wijntje als een Valentijn cadeautje te geven in een zelf ontworpen wijnkistje. Dit wijnkistje is nu zelf te ontwerpen met een persoonlijke foto, afbeelding of een tekst. Wij drukken uw ontwerp met zeer hoge kwaliteit in het wijnkistje, ook wordt het ontwerp in het kistje gedrukt in plaats van erop. Op deze manier blijft het ontwerp lang mooi op het wijnkistje en zijn de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Het ontwerpen is leuk en bovendien zeer makkelijk te doen met behulp van de simpele ontwerpmodule die wij hanteren. U kunt direct beginnen met het ontwerpen door hieronder op de groene knop te drukken. Veel succes en plezier met het ontwerpen van uw eigen wijnkistje. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

wijnkist enkel vrouw hoezzi

Wijnkistje ontwerpen

 

Onderstaande artikelen zijn op bestelling leverbaar, stuur een e-mail naar:
klantenservice@hoezzi.nl voor meer informatie!

Valentijnsdag 1 hoezzi

Bovenstaande artikelen zijn op bestelling leverbaar, stuur een e-mail naar:
klantenservice@hoezzi.nl voor meer informatie!

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi