Samsung Galaxy Note 7 – 3D rondom bedrukt

Aanbieding! Samsung Galaxy Note 7 telefoonhoesje

 13,95  10,95

Opslaan:21.5%
0 reviews  |  Schrijf een review

Samsung Galaxy Note 7 telefoonhoesje met eigen foto maken. Zeer eenvoudig zelf een leuke foto of eigen ontwerp maken en laten bedrukken. Het hoesje wordt tot over de randen bedrukt met het ontwerp dat u zelf maakt. Druk op de groene knop en start direct met ontwerpen.

Ontwerpen

Samsung Galaxy Note 7 telefoonhoesje. Deze telefoonhoes is geschikt voor de Samsung Galaxy Note 7. De telefoonhoes is gemaakt van hoogwaardig hard kunststof. Deze telefoonhoes wordt rondom bedrukt in fotokwaliteit. Aan de zijkanten zitten uitsparingen waardoor u de knoppen van uw telefoon optimaal kan blijven gebruiken. U kunt aan de hand van onze ontwerpmodule snel en eenvoudig zelf een leuk ontwerp maken. Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto, tekst of logo om deze case zo te maken zoals jij dat wilt. Deze telefoonhoes valt over de achter- en zijkanten van de telefoon en geeft optimale bescherming. De zijkanten van de telefoonhoes komen iets voorbij het scherm van uw telefoon waardoor u de telefoon met het scherm naar onder kan leggen zonder dat er contact is tussen scherm en het oppervlakte. Tevens beperkt dit tegen valschade Druk op de groene knop en start direct met ontwerpen.

Samsung Galaxy Note 7 telefoonhoesje ontwerpmodule

Samsung Galaxy Note 7 telefoonhoesje kun je eenvoudig met jouw eigen afbeelding en/of tekst ontwerpen. Je kunt jouw gewenste bestand eenvoudig uploaden binnen de ontwerpmodule. Hierna kun je jouw ontwerp nog perfectioneren met de extra opties. Wanneer jij jouw bestelling hebt voltooid. Dan zorgen wij voor een verbluffend eindresultaat.

Kortom, wij wensen jou erg veel plezier met het ontwerpen. Wij garanderen een snelle levering zodat jij snel jouw unieke exemplaar in gebruik kunt nemen.

 

 

Merk

Materiaal

Kleur

Print B

9.4 cm

Print L

16,4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy Note 7 – 3D rondom bedrukt”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi