Samsung Galaxy A3 (2016) – 3D rondom bedrukt

 15,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Bij Hoezzi.nl kan je zelf een leuke telefoonhoes maken voor je Samsung Galaxy A3 van 2016 (A310). Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto of maak een collage om een unieke telefoonhoes te maken. Dit telefoonhoesje wordt rondom bedrukt in fotokwaliteit. Het telefoonhoesje is gemaakt van hard kunststof. Druk op de groene ontwerpknop en start direct met ontwerpen.

Ontwerpen

Bij Hoezzi.nl kan je online zelf een Samsung Galaxy A3 2016 telefoonhoes maken en bestellen. Met onze ontwerpmodule upload je de leukste foto’s van jezelf, vrienden, huisdier of familie om een persoonlijk Galaxy A3 hoesje te maken. Bij het ontwerpen van een hoesje kan je gebruik maken van onze designs zoals patronen en fotoframes. Plaats een leuke tekst, naam of datum op het hoesje indien gewenst. Werk met verschillende kleuren en lettertypen. Het is natuurlijk ook mogelijk een foto of logo van je idool of favoriete sportclub op je hoesje te laten drukken.

Samsung Galaxy A3 2016 telefoonhoes maken 3D

De Samsung Galaxy A3 2016 telefoonhoes 3D is uniek omdat deze rondom bedrukt wordt met jouw persoonlijke ontwerp of foto. De 3D case is gemaakt van hard kunststof. Aan de zijkanten zitten uitsparingen ter plaatse van de knoppen van de A3 2016. De case is perfect op maat gemaakt zodat deze naadloos aansluit op de smartphone. Bij Hoezzi.nl zijn meerdere Samsung Galaxy A3 2016 telefoonhoesjes beschikbaar. Klik hier om ze te bekijken. Buiten de Samsung Galaxy A3 2016 zijn er de A3 2015 en de A3 2017.

 

Merk

Kleur

Materiaal

Print B

9,3 cm

Print L

15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A3 (2016) – 3D rondom bedrukt”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi