Knuffel giraf 21 cm – met foto, naam of tekst

Uitverkocht

 17,95

(2 klantbeoordelingen)
2 reviews  |  Schrijf een review

Knuffel giraf 21 cm – met foto, naam of tekst. Laat je favoriete knuffeldier bedrukken. Deze kleine knuffel giraf heeft een t-shirt aan met jouw persoonlijke bedrukking. Je kunt het t-shirt dat de knuffel giraf aan heeft zelf ontwerpen met je eigen foto’s of teksten. Een Knuffel giraf met naam erop is bijvoorbeeld een zeer populair cadeau voor kleine kinderen. Ook erg leuk als kraamcadeau!

Ontwerpen

Knuffel giraf 21 cm – met foto, naam of tekst

Is je zoon of dochter nog heel jong of al een stuk ouder, dat maakt met deze persoonlijke knuffel niets uit. Deze bedrukbare knuffel giraf is voor ieder kind een geweldig cadeau. Het t-shirtje dat deze knuffel giraf aan heeft, is te bedrukken met een eigen foto, tekst, logo of eigen ontwerp. Je kunt hem dus volledig zelf ontwerpen en laten bedrukken. De knuffel giraf is gemaakt van zacht materiaal en van een hoge kwaliteit zodat je zoon of dochter er nog lang plezier van zal hebben.

Knuffelen is fijn

Het geven en krijgen van een knuffel heeft een emotionele en sociale functie. Ze geven troost, emotionele ondersteuning en laten zien dat je “er mag zijn”. Ook kunnen ze dienen als aanmoediging. Daarnaast kunnen sommige knuffels spontaan voorkomen door een uiting van blijdschap of geluk. Een knuffel dient natuurlijk ook vaak als een uiting van liefde of vertrouwen. Kortom: een knuffel is niet anders dan positief.

zelf online ontwerpen

Ontwerp je je eigen knuffel giraf, dan kun je dit eenvoudig doen met de ontwerptool van Hoezzi.nl. Klik op ‘Dit product ontwerpen’ en de Hoezzi ontwerptool wordt geopend. Hier kan je heel eenvoudig de knoppen gebruiken om foto’s van je computer of tablet te uploaden, teksten te plaatsen en kleuren te veranderen. De Hoezzi ontwerptool werkt gemakkelijk en snel en stelt jou in staat om je eigen unieke product te ontwerpen. Maak er iets moois van!

Grootte:  21 cm

Merk

Maat

Lengte

Materiaal

Print B

8,0 cm

Print L

5,0 cm

1 review for Knuffel giraf 21 cm – met foto, naam of tekst

  1. Tineke

    Perfect sinterklaas cadeautje! m’n dochtertje zal hier heel blij mee zijn 🙂 bedankt!!!

  2. B.C.C. Lamers

    Super leuk! Wel pas na drie dagen bezorgd, maar het was ook een drukke periode voor de post…

Een beoordeling toevoegen

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi