Glazen snijplank 20 x 28 cm

 17,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Laat hier jouw glazen snijplank 20 x 28 cm met foto bedrukken of met een eigen ontwerp. Levertijd 1-2 werkdagen.

Ontwerpen

Glazen snijplank 20 x 28 cm met foto bedrukken. Je kunt hier eenvoudig en snel een ontwerp maken met behulp van onze ontwerpmodule. Deze glazen bedrukte snijplank is populair als geschenk aan chef-kok vrienden & familie. Maar ook zijn de snijplanken ideaal om als relatiegeschenk te geven. Je kunt er een leuke boodschap op plaatsen en/of bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf. Het blad is 28 cm bij 20 cm groot, is gemaakt van glas en vaatwasser bestendig. Bestel nu en maak een leuk ontwerp voor jouw unieke snijplank! Mocht je tijdens het ontwerpen toch tegen een probleem aanlopen, dan kun je altijd contact opnemen met ons serviceteam.

Deze mooie glazen snijplank is een aanwinst voor jouw keuken of leuk om iemand cadeau te geven. Plaats een leuke foto op de snijplank en zet er eventueel een tekst bij. De bedrukking is hoogwaardig en wij leveren uit eigen voorraad.

Glazen snijplank 20 x 28 cm met foto bedrukken van uitstekende kwaliteit

Wees creatief en maak nu zelf jouw persoonlijke glazen snijplank met opdruk. Wanneer jij klaar bent met jouw ontwerp, dan zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Wij zorgen voor een snelle levering en hierdoor kun jij jouw glazen snijplank 20 x 28 cm met foto bedrukken snel in gebruik nemen of deze aan iemand cadeau geven.

Levertijd circa 1-2 werkdagen

 

Materiaal

Lengte

Breedte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Glazen snijplank 20 x 28 cm”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 24 februari verzonden worden.

                               Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi