Tegeltje maken met eigen foto of spreuk | Hoezzi.nl

Keramisch tegeltje bedrukken – 15cm x 15cm

 9,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Zelf je tegeltje maken en laten bedrukken met eigen spreuken, foto’s of jouw unieke ontwerp? Maak jouw eigen ontwerp voor een uniek tegeltje en wij bedrukken hem voor je in fotokwaliteit en met een krasvaste laag. Het is heel eenvoudig, probeer het maar eens. Klik op de groene knop en ga direct jouw tegeltje maken.

Ontwerpen

Je eigen tegeltje maken

Een tegeltje maken en laten bedrukken gebeurt natuurlijk al jaren. Tegeltjes zijn te bedrukken met tekst, foto of logo en online helemaal zelf te ontwerpen. Het bedrukken van tegeltjes met grappige teksten en wijsheden wordt steeds populairder. Het is leuk voor aan de muur in de woonkamer, op de wc of in de keuken. Zelfs op het werk worden steeds vaker tegeltjes opgehangen die bedrukt zijn. Het is ook erg mooi om een grote foto over meerdere tegeltjes te verdelen. U moet dan wel zelf de foto knippen in het juiste formaat.

Bedenk een unieke spreuk

Een tegeltje maken en bedrukken is uniek. Het kan met eigen tekst, spreuk, foto of logo. Hoezzi.nl heeft een groot aantal verschillende tegeltjes in het assortiment, voor verschillende maten. Vele mensen hebben inmiddels al een tegeltje besteld en daar hangt hij mooi aan de muur, een tegeltje met spreuk kan uiteenlopend zijn van een tegeltje met een grappige spreuk tot aan een tegeltje met spreuk voor een geboorte of herdenking. De bedrukking is zeer hoogwaardig en krasvast. Bedrukt u de tegel met een foto, dan kunt u, mits de originele foto goed is, een zeer hoge drukkwaliteit verwachten op Hoezzi.nl. U kunt uw tegeltje maken met de Hoezzi ontwerpmodule. Vervolgens zal Hoezzi het tegeltje bedrukken en bij u thuis laten bezorgen.

Zelf online ontwerpen

U kunt uw tegeltje maken en online ontwerpen met de Hoezzi designtool. Met de ontwerpmodule van Hoezzi.nl kunt u zeer gemakkelijk en snel uw eigen tegeltje maken. U kunt heel eenvoudig uw eigen foto’s gebruiken en ieder tegeltje een ander ontwerp geven. Ook kunt u teksten toevoegen die u zelf heeft geschreven. Alles wat u toevoegt kunt u van kleur veranderen, draaien en verplaatsen, totdat u er tevreden mee bent. Veel plezier met ontwerpen, maak er iets moois van!

Materiaal

Lengte

Breedte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Keramisch tegeltje bedrukken – 15cm x 15cm”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×