Aluminium klok Vierkant 20x20cm

 23,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Maak zelf een klok met foto. Gebruik persoonlijke foto’s, logo’s of andere afbeeldingen en plaats er een tekst bij. Deze klok heeft een afmeting van 20cm x 20cm en is van gecoat aluminium. Jouw ontwerp of foto wordt met een speciale druktechniek in de coating verdampt en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Gebruik bij het ontwerpen van deze klok foto’s en bestanden van goede kwaliteit zodat het eindresultaat verbluffend is! Druk op de groene knop en start direct met het ontwerpen.

Er is ook een vierkante klok van 30X30cm beschikbaar. Om alle klokken te bekijken klik hier.

Verzending met track & trace (€5,95) en dezelfde dag verzonden!

Ontwerpen

Zelf een foto klok ontwerpen en bestellen

Maak en bestel eenvoudig en snel jouw persoonlijke foto klok. Er is een divers aanbod klokken zodat iedereen kan slagen. De klokken worden bedrukt in fotokwaliteit en dezelfde dag al verzonden. Door op de groene knop te drukken kan je direct beginnen met het ontwerpen van deze vierkante klok 20cm x 20cm. Er is ook een grotere vierkante klok 30cm x 30cm.

Je ontwerpt in onze eenvoudig te bedienen ontwerpmodule. Je kan eenvoudig vanaf jouw pc, tablet of mobiele telefoon foto’s uploaden en bewerken. Voeg er indien gewenst een naam, datum of tekst aan toe en werk in lagen om meerdere foto’s te kunnen plaatsen.

Jouw ontwerp wordt in fotokwaliteit bedrukt en de klok is voorzien van een speciale glanscoating. In de meeste gevallen wordt jouw foto klok dezelfde dag al verzonden.

Merk

Kleur

Maat

Materiaal

Print B

20,4 cm

Print L

20,4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Aluminium klok Vierkant 20x20cm”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie vanaf 14 juli verzonden worden.

       Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi