Magische mok met foto bedrukken

 10,95

(1 klantbeoordeling)
1 review  |  Schrijf een review
Een magische mok is normaal helemaal zwart. Giet je er warme koffie of thee in? Dan wordt de mok wit en is de bedrukking zichtbaar. Hier kun je dus hele leuke en verrassende teksten mee maken. Hier kun je jouw magische mok met foto of eigen ontwerp bedrukken. Je kunt hem zelf online ontwerpen met jouw eigen foto’s en teksten. De magische mok is van hoge kwaliteit en vaatwasser bestendig.

 

Ontwerpen

Jouw magische mok met foto bedrukken

Wat is er nu fijner dan drinken uit je eigen magische mok met daarop jouw persoonlijke ontwerp? Laat daarom deze magische mok met foto bedrukken. Je kunt natuurlijk ook voor een eigen ontwerp gaan of een leuke tekst. Zo’n originele magische mok maakt een bakje koffie of thee drinken nóg leuker en lekkerder!

Hoe werkt de magische mok?

De magische mok is bij kamertemperatuur volledig zwart. Op het moment dat je er hete drank, zoals koffie of thee in schenkt, dan verdwijnt de zwarte kleur en wordt de foto direct zichtbaar. Het is bijvoorbeeld erg grappig om een magische mok cadeau te geven. Degene die de mok ontvangt denk dat hij of zij een zwarte mok cadeau krijgt, maar op het moment dat je er warm drinken in schenkt zal hij of zij zeer verbaast zijn. Een schitterende verrassing.  

Materiaal

Kleur

Lengte

Breedte

Inhoud

325 ml

1 review for Magische mok met foto bedrukken

  1. Misha

    Gaaf hoor, ik wist niet eens dat er zulke magische mokken bestonden. Het werkt echt goed en hij was snel bezorgd.

Een beoordeling toevoegen

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.com

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 24 februari verzonden worden.

                               Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Hoezzi