Theedoos met foto - Theedoos bedrukt met eigen foto's en tekst | Hoezzi.nl

Theedoos met foto

 24,95

0 reviews  |  Schrijf een review

De bedrukking van deze theedoos komt op de deksel. Gebruik persoonlijke foto’s, schrijf een tekst en de bedrukking wordt door middel van sublimatie op de theedoos bedrukt. Deze speciale druktechniek zorgt ervoor dat de print niet op het oppervlakte ligt maar diep in de coating verdampt wordt. Slijtage wordt hierdoor voorkomen zodat je lang van deze mooie theedoos kunt genieten. Druk op de groene knop en start direct met ontwerpen.

Ontwerpen
Artikelnummer: D11-1 Categorie:

Theedoos bedrukt met eigen foto’s en tekst

Laat elke gewenste foto op de deksel van deze 6 vaks houten theedoos bedrukken. Een theedoos met bedrukking is een ideaal geschenk of afscheidscadeau voor een juffrouw of meester.

De bedrukking komt op hoogwaardig gecoat aluminium. Door middel van sublimatie wordt de inkt diep in de coating verdampt zodat de print slijtage bestendig is.

Materiaal

Kleur

,

Lengte

Breedte

Diepte

Print B

19,3

Print L

11,9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Theedoos met foto”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×